Van de majestueuze rivier de Theems tot het vredige landschap rondom het Kennet & Avon Canal, de waterwegen in het zuiden van Engeland bieden vakantiegangers op een narrowboat de kans om de meest geliefde landschappen van Groot-Brittannië te verkennen en onderweg iconische steden zoals Bath en Oxford aan te doen.

Het wondermooie Kennet & Avon Canal doorkruist de zuidelijke heuvels van de Cotswolds. Het loopt langs de rand van het oeroude Savernake-bos en door de North Wessex Downs, een buitengewoon mooi gebied dat de status Area of Outstanding Natural Beauty heeft gekregen. Dit schitterende kanaal biedt vakantiegangers de kans om tijdens hun boottocht historische steden en dorpjes te bezoeken, en de stad Bath te bewonderen, die op de Werelderfgoedlijst is geplaatst.

De rivier de Theems combineert een schitterend landschap met pubs aan de waterkant en historische bezienswaardigheden van wereldklasse, waaronder Windsor Castle en de Bodleian Library in Oxford. Onderweg zijn er diverse gastronomische eetgelegenheden om heerlijk te genieten, zoals het dorp Bray met het beroemde Fat Duck-restaurant van Heston Blumenthal en de Waterside Inn van de familie Roux.

Het Oxford Canal meandert door het Engelse landschap. Het volgt de contouren rondom de heuvels en passeert talrijke charmante dorpjes, landelijke pubs en natuurreservaten.

       Beginpunten − Klik op een beginpunt om alle beschikbare lokale routes te bekijken

Gebruik de legenda links van de kaart om aanbevolen attracties en interessante bezienswaardigheden te bekijken.

Stratford Canal
One week canal boat holidays in Southern Britain
Warwickshire Ring Canal holiday

Dingen om te zien en doen

Van gezellige pubs en pittoreske kerkjes in de dorpen die u passeert tot opwindende historische bezienswaardigheden waar geschiedenis en cultuur tot leven komen, er is tijdens uw boottocht over de kanalen van alles te zien en te doen.

Wilt u meteen aan de slag?

Plan uw trip vandaag nog.

Zoek uw perfecte vakantie met Great British Boating. Selecteer gewoon de locatie waar u bij voorkeur wilt beginnen en een datum, en klik op “Beschikbaarheid controleren”.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen door de lengte van uw vakantie en het aantal slaapplaatsen te selecteren.

Of u kunt ons op het onderstaande nummer bellen om rechtstreeks bij ons te boeken:

+44 (0) 1252 796 402

Waar wilt u beginnen?
Op welke datums wilt u beginnen?
Hoe lang is de vakantie bij voorkeur?
Op welke datum wilt u bij voorkeur beginnen?
Hoeveel personen (inclusief jonge kinderen)?