Great British Boating biedt een reeks vaarvakanties over de Britse binnenwateren, die zich uitstrekken over ruim 3200 km. Wij verschaffen u alle informatie die u nodig hebt om uw reis te plannen en uw tijd zo goed mogelijk te besteden. U vaart in uw eigen tempo langs onze aanbevolen routes, waar u allerlei dieren en vogels kunt spotten. Geniet van een drankje en wat te eten in een van de vele traditionele pubs en tea rooms die u passeert, maak een wandeling door het schitterende landschap en bezoek opwindende historische attracties en culturele evenementen.

Onze vredige kanalen en rivieren bieden een fantastische manier om te ontspannen en Groot-Brittannië vanuit een uniek gezichtspunt te ontdekken. Kies uit honderden boten van topkwaliteit met alle comfort waar u thuis aan gewend bent, allemaal geëxploiteerd door gerenommeerde experts in vaarvakanties.

Onze bootverhuurders bieden een ruime keuze aan vaarvakanties vanaf elk beginpunt.

Short breaks zijn weekends van drie nachten of korte vakanties van vier nachten in het midden van de week. Ze zijn ideaal voor beginners en bieden hen de kans om het leven op de binnenwateren van Groot-Brittannië te ervaren.

Vakanties van één week zijn trips van zeven dagen, beginnend op een vrijdag of zaterdag. Een vaarvakantie van een week biedt u de kans om verder te reizen en meer attracties en bezienswaardigheden langs het water te verkennen.

Langere vakanties kunnen tien dagen, twee weken of zelfs langer zijn. Deze vakanties bieden u de gelegenheid om langs enkele van de grotere circuits te varen en allerlei landschappen en bestemmingen te ontdekken.

Voor meer informatie over de verschillende vakantieopties waaruit u kunt kiezen, gebruikt u onze interactieve kaart hieronder…

       Beginpunten − Klik op een beginpunt om alle beschikbare lokale routes te bekijken

Gebruik de legenda links van de kaart om aanbevolen attracties en interessante bezienswaardigheden te bekijken.

circular cruising rings for canal boat holidays
Visit the canals and inland waterways of England

Dingen die u moet weten

Great British Boating geeft u informatie en advies om u te helpen de juiste boot, het juiste vertrekpunt en de juiste route te kiezen.

Sluizen bedienen

Het is makkelijk om te leren hoe u een narrowboat bestuurt en de sluizen bedient. U heeft geen vaarbewijs nodig en al onze bootverhuurders bieden deskundige uitleg over de procedures en gedetailleerde informatie vóór uw aankomst.

Makkelijk toegankelijk

Great British Boating biedt keuze uit meer dan 40 vertrekpunten waar u een boot kunt huren, en de meeste daarvan liggen op redelijke afstand per trein of taxi vanaf een internationale luchthaven. Transfers kunnen makkelijk geregeld worden.

Dingen om te zien en doen

Van gezellige pubs en pittoreske kerkjes in de dorpen die u passeert tot opwindende historische bezienswaardigheden waar geschiedenis en cultuur tot leven komen, er is tijdens uw boottocht over de kanalen van alles te zien en te doen.

Warwick Castle and the River Avon
The flight of canal locks at Hatton in Warwickshire
Walking holiday in the Heart of England along the Heart of England Way
Brindley Place at the heart of Birmingham, England

Feedback

Lees wat andere klanten over hun vakantie met ons te zeggen hebben.

The Stratford Canal
Leonard, Utrecht. NL

To sum up, we had a great week on the boat, with our captain (my wife) receiving praise at several moments from other more experienced boaters and the crew receiving offers to be hired by other captains 😉

    

The Warwickshire Ring
Elizabeth, Wiesbaden, Germany

Their boat was excellent value, and when we needed help, they responded immediately. The staff were friendly and thoughtful, and they were completely dedicated to making sure that our holiday continued without a hitch

    

THE WARWICKSHIRE RING
Catherine M, Saskatoon, Canada

It was a great adventure as we went through over 20 locks. Stopped in many villages to eat in the pubs. Took a bus to Warwick Castle and Stratford

    

Wilt u meteen aan de slag?

Plan uw trip vandaag nog.

Zoek uw perfecte vakantie met Great British Boating. Selecteer gewoon de locatie waar u bij voorkeur wilt beginnen en een datum, en klik op “Beschikbaarheid controleren”.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen door de lengte van uw vakantie en het aantal slaapplaatsen te selecteren.

Of u kunt ons op het onderstaande nummer bellen om rechtstreeks bij ons te boeken:

+44 (0) 1252 796 402

Waar wilt u beginnen?
Op welke datums wilt u beginnen?
Hoe lang is de vakantie bij voorkeur?
Op welke datum wilt u bij voorkeur beginnen?
Hoeveel personen (inclusief jonge kinderen)?